Kalo te përmbajtja

Kalo te përmbajtja

Dëshmitarët e Jehovait

Zgjidh gjuhën shqip

 THESARE NGA FJALA E PERËNDISË | 2 KRONIKAVE 29-32

Adhurimi i Jehovait kërkon punë

Adhurimi i Jehovait kërkon punë
PAMJA

Hezekia rikthen adhurimin e vërtetë me vendosmëri

29:10-17

 • 746-716 p.e.s.

  Mbretërimi i Hezekisë

 • NISAN 746 p.e.s.

  • Ditët 1-8: Pastrohet oborri i brendshëm

  • Ditët 9-16: Pastrohet shtëpia e Jehovait

  • Nis shlyerja për gjithë Izraelin dhe rivendosja e adhurimit të vërtetë

 • 740 p.e.s.

  Rënia e Samarisë

Hezekia fton të gjithë ata me zemër të sinqertë të mblidhen për adhurim

30:5, 6, 10-12

 • Dërgohen korrierë për të shpërndarë letrat që njoftonin Pashkën në gjithë vendin, nga Beer-Sheba në Dan

 • Edhe pse disa i përqeshën, shumë reaguan mirë