Duke punuar pa u lodhur në Bethel në Uollkill, Nju-Jork

FLETËSTUDIMI PËR MBLEDHJEN «JETA DHE SHËRBIMI» Gusht 2019

Ide për biseda

Biseda në lidhje me premtimet e besueshme të Perëndisë për të ardhmen.

THESARE NGA FJALA E PERËNDISË

«Perëndia nuk na dha frymën e burracakërisë»

Po të mbështetemi te fuqia e Perëndisë, do t’i përballojmë vështirësitë me guxim.

TË JETOJMË SI TË KRISHTERË

Rri me ata që e duan Jehovain

Shoqëria na ndikon për mirë ose për keq.

THESARE NGA FJALA E PERËNDISË

Emëro pleq

Burrat që marrin drejtimin në kongregacionin e krishterë, emërohen sipas modelit të përcaktuar në Shkrime.

TË JETOJMË SI TË KRISHTERË

Të rinj​—Jini «të zellshëm për vepra të shkëlqyera»

Ç’mund të bëjnë të rinjtë për të arritur synimin si pionierë ndihmës ose të rregullt?

THESARE NGA FJALA E PERËNDISË

Duaje drejtësinë dhe urreje paligjshmërinë

Si të tregojmë se e duam drejtësinë dhe e urrejmë paligjshmërinë?

THESARE NGA FJALA E PERËNDISË

Bëj çmos të hysh në pushimin e Perëndisë

Si mund të hyjmë e të qëndrojmë në pushimin e Perëndisë?

TË JETOJMË SI TË KRISHTERË

Vepra të mira që nuk harrohen

Si mund të kualifikohesh që t’i shërbesh Jehovait në Bethel?