Kalo te përmbajtja

Kalo te përmbajtja

Dëshmitarët e Jehovait

Zgjidh gjuhën shqip

 TË JETOJMË SI TË KRISHTERË

Kultivoni cilësi hyjnore​—Besimin

Kultivoni cilësi hyjnore​—Besimin

PSE KA RËNDËSI?

  • Besimi është i nevojshëm që t’i pëlqejmë Perëndisë.​—He 11:6

  • Besimi te premtimet e Perëndisë na ndihmon të përballojmë sprovat.​—1Pj 1:6, 7

  • Mungesa e besimit çon në mëkat.​—He 3:12, 13

SI TA ARRISH?

Si ta forcoj besimin tim dhe atë të familjes sime?

SHIHNI VIDEON ZHVILLONI CILËSI QË FORCOJNË BESNIKËRINË​—BESIMIN, DHE MË PAS PËRGJIGJJUNI PYETJEVE TË MËPOSHTME:

  • Çfarë është «besimi pa hipokrizi»? (1Ti 1:5)

  • Çfarë ndikimesh negative duhet të shmangim për të pasur besim të fortë?

  • Pse do të jetë i domosdoshëm besimi gjatë shtrëngimit të madh? (He 10:39)