• Kënga 28 dhe lutja

 • Komente hyrëse (3 min. ose më pak)

THESARE NGA FJALA E PERËNDISË

 • «Të moshuar që lulëzojnë në të vërtetën»: (10 min.)

  • Ps 92:12—I drejti jep fryt në të vërtetën (w07 15/9 32; w06 15/7 13 ¶2)

  • Ps 92:13, 14—Të moshuarit mund të lulëzojnë në të vërtetën, pavarësisht nga kufizimet fizike (w14 15/1 26 ¶17; w04 15/5 12 ¶9-10)

  • Ps 92:15—Të moshuarit mund ta përdorin përvojën e tyre për të inkurajuar të tjerët (w04 15/5 12-14 ¶13-18)

 • Të gërmojmë në Bibël për xhevahire: (8 min.)

  • Ps 99:6, 7—Pse janë shembuj të mirë Moisiu, Aaroni dhe Samueli? (w15 15/7 8 ¶5)

  • Ps 101:2—Ç’do të thotë ‘të ecim me një zemër me integritet’ kur jemi në shtëpinë tonë? (w05 1/11 24 ¶14)

  • Çfarë mësoj për Jehovain nga leximi i Biblës për këtë javë?

  • Çfarë pikash nga leximi i Biblës për këtë javë mund të përdor në shërbim?

 • Leximi i Biblës: (4 min. ose më pak) Ps 95:1–96:13

STËRVITU PËR SHËRBIMIN

TË JETOJMË SI TË KRISHTERË

 • Kënga 90

 • Të moshuar—Ju keni një rol të rëndësishëm (Ps 92:12-15): (15 min.) Diskutim. Shihni videon Të moshuar—Ju keni një rol të rëndësishëm. (Shko te tv.jw.org dhe shih VIDEO ON DEMAND > BIBLA.) Pastaj ftoje auditorin të komentojë për mësimet praktike që ka nxjerrë. Nxiti të moshuarit t’u japin të rinjve nga mençuria dhe përvoja e tyre. Nxiti të rinjtë të këshillohen me të moshuarit kur marrin vendime të rëndësishme në jetë.

 • Studimi i Biblës në Kongregacion: (30 min.) ia kap. 21 ¶13-22 dhe pyetjet për meditim

 • Rishikimi i mbledhjes për këtë javë dhe përmbledhja për javën tjetër (3 min.)

 • Kënga 29 dhe lutja