• Kënga 61 dhe lutja

 • Komente hyrëse (3 min. ose më pak)

THESARE NGA FJALA E PERËNDISË

 • «Si t’ia kthej Jehovait gjithë të mirat?»: (10 min.)

  • Ps 116:3, 4, 8—Jehovai e shpëtoi nga vdekja psalmistin (w87-E 15/3 24 ¶5)

  • Ps 116:12—Psalmisti donte t’ia shprehte mirënjohjen Jehovait (w09 15/7 29 ¶4-5; w98 1/12 24 ¶3)

  • Ps 116:13, 14, 17, 18—Psalmisti ishte i vendosur të plotësonte gjithë detyrimet e tij ndaj Jehovait (w10 15/4 27, kutia)

 • Të gërmojmë në Bibël për xhevahire: (8 min.)

  • Ps 110:4—Çfarë është ‘betimi’ i përmendur në këtë varg? (w14 15/10 11 ¶15-17; w06 1/9 14 ¶1)

  • Ps 116:15—Pse nuk duhet aplikuar ky varg për të ndjerin gjatë një fjalimi funerali? (w12 15/5 22 ¶2)

  • Çfarë mësoj për Jehovain nga leximi i Biblës për këtë javë?

  • Çfarë pikash nga leximi i Biblës për këtë javë mund të përdor në shërbim?

 • Leximi i Biblës: (4 min. ose më pak) Ps 110:1–111:10

STËRVITU PËR SHËRBIMIN

 • Biseda e parë: (2 min. ose më pak) ll 16—Hidh bazat për rivizitë.

 • Rivizita: (4 min. ose më pak) ll 17—Hidh bazat për vizitën tjetër.

 • Studimi biblik: (6 min. ose më pak) bh 179-181 ¶17-19—Ndihmoje studentin të kuptojë si mund ta zbatojë materialin.

TË JETOJMË SI TË KRISHTERË

 • Kënga 82

 • «Mësoju të vërtetën»: (7 min.) Diskutim.

 • «Fushatë speciale për të shpërndarë Kullën e Rojës në shtator»: (8 min.) Diskutim. Shihni videon e parë Ide për prezantim të shtatorit, pastaj diskutoni pikat kryesore. Ngjall entuziazëm për fushatën dhe inkurajoji lajmëtarët të shërbejnë si pionierë ndihmës.

 • Studimi i Biblës në Kongregacion: (30 min.) ia kap. 23 ¶1-14

 • Rishikimi i mbledhjes për këtë javë dhe përmbledhja për javën tjetër (3 min.)

 • Kënga 144 dhe lutja

  Shënim: Pasi të dëgjoni një herë deri në fund muzikën, ftoji të pranishmit të këndojnë.