• Kënga 60 dhe lutja

 • Komente hyrëse (3 min. ose më pak)

THESARE NGA FJALA E PERËNDISË

 • «Barnaba dhe Pavli bëjnë dishepuj në vende të largëta»: (10 min.)

 • Të gërmojmë në Bibël për xhevahire: (8 min.)

  • Ve 12:21-23​—Çfarë mësojmë nga ajo që i ndodhi Herodit? (w08 15/​5 32 ¶7)

  • Ve 13:9​—Pse Sauli «quhej edhe Pavël»? («Sauli, që quhej edhe Pavël» dhe «Pavël» shënimet për studim te Ve 13:9, nwtsty)

  • Çfarë ke mësuar për Jehovain nga leximi i Biblës për këtë javë?

  • Çfarë xhevahiresh të tjera ke zbuluar nga leximi i Biblës për këtë javë?

 • Leximi i Biblës: (4 min. ose më pak) Ve 12:1-17

STËRVITU PËR SHËRBIMIN

 • Biseda e parë: (2 min. ose më pak) Bazohu tek Ide për biseda.

 • Video për rivizitën: (5 min.) Shihni dhe diskutoni videon.

 • Fjalimi: (6 min. ose më pak) bt 78-79 ¶8-9​—Tema: Lutu për bashkëbesimtarët.

TË JETOJMË SI TË KRISHTERË