• Kënga 27 dhe lutja

 • Komente hyrëse (3 min. ose më pak)

THESARE NGA FJALA E PERËNDISË

 • «Kërkoni Jehovain përpara ditës së zemërimit të tij»: (10 min.)

 • Të gërmojmë në Bibël për xhevahire: (8 min.)

  • So 1:8​—Çfarë paralajmërimi gjejmë në këtë varg? (w07 15/​11 11 ¶3)

  • Hg 2:9​—Në cilat mënyra ‘lavdia e tempullit të Zorobabelit ishte më e madhe se ajo e tempullit të Solomonit’? (w07 1/​12 9 ¶3)

  • Çfarë ke mësuar për Jehovain nga leximi i Biblës për këtë javë?

  • Çfarë xhevahiresh të tjera ke zbuluar nga leximi i Biblës për këtë javë?

 • Leximi i Biblës: (4 min. ose më pak) Hg 2:1-14

STËRVITU PËR SHËRBIMIN

 • Përgatit prezantimet e muajit: (15 min.) Diskutim bazuar tek Ide për prezantimin e botimeve. Shihni çdo video, pastaj diskutoni pikat kryesore. Inkurajoji lajmëtarët që të shpërndajnë gjerësisht revistën Zgjohuni! nr. 6 2017. Megjithatë, ne duam të flasim drejtpërdrejt me njerëzit, prandaj nuk do ta lëmë revistën kur s’ka njeri në shtëpi.

TË JETOJMË SI TË KRISHTERË

 • Kënga 23

 • Nevoja lokale: (5 min.)

 • Gjuha e kulluar nxit paqen dhe unitetin (So 3:9): (10 min.) Diskutim i bazuar në revistën Kulla e Rojës të 15 gushtit 2012, faqja 12, paragrafi 4. Shihni videon Armiqtë e dikurshëm bëhen miq.

 • Studimi i Biblës në Kongregacion: (30 min.) kr kap. 22 ¶8-16

 • Rishikimi i mbledhjes për këtë javë dhe përmbledhja për javën tjetër (3 min.)

 • Kënga 22 dhe lutja