Duke filluar nga janari 2018, mbledhja e mesjavës do të përfshijë shënime për studim dhe media nga botimi për studim online i Shkrimeve të Shenjta—Përkthimi Bota e Re (nwtsty), edhe nëse ky botim nuk disponohet ende në gjuhën tuaj. Pa dyshim që ky informacion do të ta pasurojë përgatitjen për mbledhje. Ç’është më e rëndësishmja, shpresojmë që të të lidhë më shumë me Atin tonë të dashur, Jehovain!