• Kënga 8 dhe lutja

 • Komente hyrëse (3 min. ose më pak)

THESARE NGA FJALA E PERËNDISË

 • «Të qëndrojmë ‘në luginën e maleve’»: (10 min.)

 • Të gërmojmë në Bibël për xhevahire: (8 min.)

  • Za 12:3​—Si e bëri Jehovai «Jerusalemin gur të rëndë»? (w07 15/​12 22-23 ¶9-10)

  • Za 12:7​—Pse «Jehovai do të shpëtojë të parat tendat e Judës»? (w07 15/​12 25 ¶13)

  • Çfarë ke mësuar për Jehovain nga leximi i Biblës për këtë javë?

  • Çfarë xhevahiresh të tjera ke zbuluar nga leximi i Biblës për këtë javë?

 • Leximi i Biblës: (4 min. ose më pak) Za 12:1-14

STËRVITU PËR SHËRBIMIN

 • Biseda e parë: (2 min. ose më pak) g17.6 14-15Ftoje personin në mbledhje.

 • Rivizita: (4 min. ose më pak) g17.6​Faqet 14 dhe 15 të revistës i keni shqyrtuar në vizitën e mëparshme. Demonstro një rivizitë dhe ftoje personin në mbledhje.

 • Studimi biblik: (6 min. ose më pak) jl mësimi 5​—Ftoje personin në mbledhje.

TË JETOJMË SI TË KRISHTERË

 • Kënga 68

 • Arritjet organizative: (7 min.) Shihni videon Arritjet organizative që është për muajin dhjetor.

 • «Veçori e re për mbledhjen e mesjavës»: (8 min.) Diskutim. Trego videon pa zë Betfaga, Mali i Ullinjve dhe Jerusalemi.

 • Studimi i Biblës në Kongregacion: (30 min.) lv kap. 1 hyrja, ¶1-9

 • Rishikimi i mbledhjes për këtë javë dhe përmbledhja për javën tjetër (3 min.)

 • Kënga 13 dhe lutja