• Kënga 143 dhe lutja

 • Komente hyrëse (3 min. ose më pak)

THESARE NGA FJALA E PERËNDISË

 • «Toka do të mbushet me njohurinë e Jehovait»: (10 min.)

 • Të gërmojmë në Bibël për xhevahire: (8 min.)

  • Is 11:1, 10—Si ka mundësi që Jezu Krishti të jetë edhe «rrënja e Jeseut», edhe ‘degëz nga cungu i Jeseut’? (w06 1/12 9 ¶5)

  • Is 13:17—Në ç’kuptim medët s’e kishin për gjë argjendin dhe s’gjenin kënaqësi tek ari? (w06 1/12 10 ¶10)

  • Çfarë mësoj për Jehovain nga leximi i Biblës për këtë javë?

  • Çfarë pikash nga leximi i Biblës për këtë javë mund të përdor në shërbim?

 • Leximi i Biblës: (4 min. ose më pak) Is 13:17–14:8

STËRVITU PËR SHËRBIMIN

 • Biseda e parë: (2 min. ose më pak) Jb 34:10—Mësoju të tjerëve të vërtetën.

 • Rivizita: (4 min. ose më pak) Ek 8:9; 1Gjo 5:19—Mësoju të tjerëve të vërtetën.

 • Studimi biblik: (6 min. ose më pak) lv 54 ¶9—Prek zemrën e studentit.

TË JETOJMË SI TË KRISHTERË