Shkarko drama me mësime, të cilat bazohen në tregime biblike, dhe mëso për personazhe e ngjarje të rëndësishme biblike. Disponohen edhe video në gjuhën e shenjave.

Zgjidh një gjuhë nga kutia e gjuhëve dhe kliko butonin Kërko për të parë cilat programe dramash disponohen në atë gjuhë. Shkruaj një pjesë të titullit për të parë dramat që përkojnë.