Kalo te përmbajtja

Dëshmitarët e Jehovait

Zgjidh gjuhën shqip

Dashuria nuk shuhet kurrë

Dashuria nuk shuhet kurrë
PAMJA

(1 Korintasve 13:8)

Shkarko:

 1. 1. Hedhim syt’ përreth,

  dashuri na rrethon,

  porsi zjarr në k’të bot’ të ftoht’.

  Gjith’ k’ta miq besnik’,

  që i rrin’ botës larg,

  jan’ për ne një vatër e ngroht’.

  (PARA-REFRENI)

  S’dështon kurr’ dashuria.

  Nuk shuhet asnjëher’.

  (REFRENI)

  Jo, nuk shuhet kurr’,

  nga Ati yn’ buron,

  prej tij vërshon!

  Jo, nuk shuhet kurr’

  kjo dashuri nga lart!

  Ndaj të jet’ zemra jon’,

  e praruar gjithmon’,

  me dashuri.

 2. 2. Dhe pse ndonjëher’,

  jeta shpinën të kthen.

  Shpirti ngryset, zemra rënkon.

  Japim pa kursim

  dashuri, forc’ e shpres’.

  Kjo sjell paqe që nuk shteron.

  (PARA REFRENI)

  S’dështon kurr’ dashuria.

  Nuk shuhet asnjëher’.

  (REFRENI)

  Jo, nuk shuhet kurr’,

  nga Ati yn’ buron,

  prej tij vërshon!

  Jo, nuk shuhet kurr’

  kjo dashuri nga lart!

  Ndaj të jet’ zemra jon’,

  e praruar gjithmon’.

  (REFRENI)

  Jo, nuk shuhet kurr’,

  nga Ati yn’ buron,

  prej tij vërshon!

  Jo, nuk shuhet kurr’

  kjo dashuri nga lart!

  Ndaj të jet’ zemra jon’,

  e praruar gjithmon’,

  me dashuri,

  me dashuri,

  me dashuri.