Psalmet 134:1-3

Këngë e ngjitjeve. 134  Bekoni Jehovain,+çdonjëri nga ju, o shërbëtorë të Jehovait,+që rrini netëve në shtëpinë e Jehovait.+   Ngrini duart në shenjtëri për t’u lutur,+dhe bekoni Jehovain.+   Të bekoftë Jehovai nga Sioni,+Bërësi i qiellit dhe i tokës!+

Shënime në fund të faqes