Psalmet 133:1-3

Këngë e ngjitjeve. Psalm i Davidit. 133  Ja, sa mirë dhe sa bukur ështëqë vëllezërit të banojnë së bashku në unitet!+   Është si vaji i mirë mbi krye,+që rrëshqet nëpër mjekër,nëpër mjekrën e Aaronit,+që rrëshqet deri në jakën e rrobës.+   Është si vesa+ e Hermonit,+që zbret mbi malet e Sionit.+Sepse Jehovai urdhëroi që atje të jetë bekimi i tij+dhe jeta në përjetësi.+

Shënime në fund të faqes