Psalmet 131:1-3

Këngë e ngjitjeve. Psalm i Davidit. 131  O Jehova, zemra ime nuk ishte fodulle,+as sytë e mi nuk ishin krenarë.+Nuk shkova pas gjërave tepër të mëdha,+as pas gjërave tepër të mrekullueshme për mua.+   E lehtësova dhe e qetësova shpirtin tim,+si foshnja që sapo ka lënë gjirin dhe prehet në krahët e nënës.+Shpirti im brenda meje është si foshnja që ka lënë gjirin.+   Le të presë Izraeli Jehovain+tani dhe përjetë!+

Shënime në fund të faqes