Psalmet 127:1-5

Këngë e ngjitjeve. Psalm i Solomonit. 127  Po s’e ndërtoi Jehovai shtëpinë,+më kot lodhen ndërtuesit.+Po s’e ruajti Jehovai qytetin,+më kot rrinë zgjuar rojat.+   Më kot çoheni herët+dhe uleni vonë për të pushuar+e për të ngrënë bukën e dhembjes.+Se edhe atyre që janë të shtrenjtë për të, Ai po njësoj u jep gjumë.+   Ja, fëmijët janë trashëgimi nga Jehovai.+Fryti i barkut është shpërblim.+   Porsi shigjeta në dorën e një trimi+janë fëmijët e rinisë.+   Lum kush e ka mbushur+ kukurën e tij me ta,pasi nuk do të turpërohet,+se ata do të flasin me kundërshtarët te porta.

Shënime në fund të faqes