Psalmet 117:1, 2

117  Lëvdoni Jehovain, të gjitha ju kombe!+Lavdërojeni të gjitha ju, o fise!+   Se dashamirësia e Jehovait na mban fort+dhe besnikëria+ e tij zgjat për jetë e mot.Lëvdoni Jah!+

Shënime në fund të faqes