Kalo te përmbajtja

Kalo te përmbajtja

Dëshmitarët e Jehovait

Zgjidh gjuhën shqip

Psalmet 100:1-5

Këngë falënderimi.+ 100  Brohoritni ngadhënjimtarë për Jehovain, të gjithë ju banorët e tokës!+   Shërbejini Jehovait me gëzim!+Ejani përpara tij me një britmë hareje!+   Pranoni që Jehovai është Perëndia.+Na ka bërë ai, e s’jemi bërë vetë.+Ne jemi populli i tij dhe dele të kullotës së tij.+   Hyni në portat e tij duke falënderuar,+dhe në oborret e tij duke lëvduar.+Falënderojeni dhe bekoni emrin e tij,+   se Jehovai është i mirë;+dashamirësia e tij është e përjetshme+dhe besnikëria e tij zgjat brez pas brezi.+

Shënime në fund të faqes