Jobi 25:1-6

25  Pastaj e mori fjalën Bildadi,+ shuahiti:   «Në dorë të tij është sundimi dhe tmerri.+Ai vë paqe atje lart.   A kanë të numëruar trupat e tij?Mbi kë nuk shkëlqen drita e tij?   Ndaj si mund të ketë të drejtë vdekatari para Perëndisë?+Si mund të jetë i pastër njeriu i lindur nga një grua?+   Ja, edhe hëna nuk shndrit para tij;as yjet nuk janë të pastër në sy të tij.   Aq më tepër vdekatari, që s’është veçse vemje,dhe biri i njeriut, që s’është veçse krimb!»+

Shënime në fund të faqes