Opsioni i thjeshtuar

Zgjidh gjuhën

Kalo te menuja dytësore

Kalo te përmbajtja

Dëshmitarët e Jehovait

shqip

Botime të përzgjedhura

Lexo online ose shkarko numrat e fundit të revistave Kulla e Rojës dhe Zgjohuni!, si dhe botime të tjera të përzgjedhura. Dëgjo falas audio të librave nga botimet tona në shumë gjuhë. Shih ose shkarko video në shumë gjuhë, përfshirë edhe gjuhën e shenjave.

Zgjidh një gjuhë nga kutia e gjuhëve dhe kliko butonin Kërko për të parë botimet dhe formatet e disponueshme në atë gjuhë.

PAMJA
Rrjetëz
Listë

REVISTA

BOTIME TË TJERA

Pse ta studiosh Biblën?

Forco besimin te Jehovai!—Heb. 11:6

Ruaj dashurinë për Jehovain!—Mat. 22:37

Programi i kongresit 2016

Mjet kërkimesh në botimet e Dëshmitarëve të Jehovait - Botimi i vitit 2016

Këndojini Jehovait—Orkestrale

Të shqyrtojmë Shkrimet çdo ditë—2017

Këndojini Jehovait—Kori

Ftesë për Kongresin 2016

Botimet e reja të kongresit

Shih ose shkarko botimet e reja pas çdo dite të kongresit

Shfaq botimet e reja

Disa përditësime që janë bërë te botimet dixhitale, mund të mos shfaqen ende në formatet e shtypura.