Kalo te përmbajtja

‘Lajmi i mirë për çdo komb, fis dhe gjuhë’

Sot në botë fliten rreth 6.700 gjuhë, prandaj përkthimi është i nevojshëm për të përhapur lajmin e mirë të së vërtetës biblike. Shiko në këtë video si po kujdesen Dëshmitarët e Jehovait për këtë nevojë globale.