Kalo te përmbajtja

Kalo te përmbajtja

A u krijua universi?

A u krijua universi?

Universi është madhështor dhe mbresëlënës. Por, si erdhi në ekzistencë? A mund t’i besojmë asaj që thotë Bibla për origjinën e universit?