Kalo te përmbajtja

Kalo te përmbajtja

A i pranon Perëndia të gjitha fetë?

A i pranon Perëndia të gjitha fetë?

A mësojnë të gjitha fetë të vërtetën? Nëse po, pse shumë bindje fetare bien ndesh me njëra-tjetrën dhe si mund ta kuptojmë nëse Perëndia e miraton adhurimin që i bëjmë?