Kalo te përmbajtja

Kalo te përmbajtja

A ka emër Perëndia?

A ka emër Perëndia?

Perëndia ka shumë tituj, si i Plotfuqishëm, Krijues dhe Zot. (Jobi 34:12; Eklisiastiu 12:1; Danieli 2:​47) Por a i ka dhënë një emër vetes?