Kalo te përmbajtja

Kalo te përmbajtja

A i dëgjon Perëndia të gjitha lutjet?

A i dëgjon Perëndia të gjitha lutjet?

Perëndia fton të gjithë njerëzit që t’i afrohen me anë të lutjes. Por, a i dëgjon dhe pranon të gjitha lutjet?