Kalo te përmbajtja

Kalo te përmbajtja

Mund të marrësh ndihmë

Mund të marrësh ndihmë

A të ka vdekur një njeri i dashur?

  • Kërko në jw.org «ndihmë për të pikëlluarit».

A ke probleme ekonomike?

  • Kërko në jw.org «si t’i administrosh paratë».

A e ke pyetur ndonjëherë veten: «Pse të jetoj?»

  • Kërko në jw.org «jo vetëvrasjes» dhe «ia vlen të jetosh».

A po përballon sëmundje kronike?

  • Kërko në jw.org «sëmundjet kronike».

Bibla përmban drejtimin më të mirë që çdo pjesëtar i familjes të jetë i lumtur. Parimet e saj të ndihmojnë të përmirësosh aftësinë për të menduar dhe për të gjykuar me mençuri.—PROVERBAT 1:1-4.

Të ftojmë ta shqyrtosh vetë Biblën. Shih videon Pse ta studiosh Biblën?