Kalo te përmbajtja

Kalo te përmbajtja

Më shumë ndihmë për familjen

Më shumë ndihmë për familjen

BIBLA SIGURON DREJTIMIN MË TË BESUESHËM për çiftet, për prindërit dhe për të rinjtë. Parimet e saj mund të të ndihmojnë të përmirësosh aftësinë për të menduar dhe gjykimin e mirë.​—Proverbat 1:1-4.

BIBLA U PËRGJIGJET EDHE PYETJEVE TË RËNDËSISHME TË JETËS, SI:

Të ftojmë ta shqyrtosh vetë Biblën për të gjetur përgjigjet e këtyre pyetjeve dhe të pyetjeve të tjera. Shih videon Pse ta studiosh Biblën? Vizito www.jw.org.