Kalo te përmbajtja

Kalo te përmbajtja

«Zemra e qetë është jetë për trupin»

«Zemra e qetë është jetë për trupin»

Këto fjalë, që i gjejmë te Proverbat 14:30, janë shkruar rreth 3.000 vjet më parë. Ato pasqyrojnë mençurinë e Biblës që s’njeh kohë. Nëse dëshiron të dish më shumë, shko te siti jw.org. Aty do të gjesh video, filma vizatimorë, intervista dhe artikuj për shumë tema praktike, si për shembull lehtësimi nga stresi. Këtu renditen disa prej tyre: