ZGJOHUNI! Nr. 1 2019 | A do të jemi ndonjëherë të sigurt?

Shihni disa nga problemet që hasim sot dhe se çfarë duhet që bota të bëhet një vend më i mirë për të jetuar.

Siguria jonë nën kërcënim

Sot siguria jonë kërcënohet si kurrë më parë. A ka ndonjë zgjidhje?

Të gjejmë rrënjën e problemeve

Shumë nga problemet që kanë pllakosur njerëzimin, vijnë nga papërsosmëria. Ku mund të drejtohemi për ndihmë?

Të mësojmë ç’është e drejtë dhe e gabuar

Standardet e larta morale janë të domosdoshme për të pasur paqe e siguri të vërtetë.

Historia e Rikardos dhe e Andresit

Dikur Rikardo dhe Andresi u prishnin paqen komshinjve, kurse tani nxitin paqen. Mëso si ua ndryshoi jetën Bibla.

‘Paqja nuk do të ketë fund’

Çfarë është Mbretëria e Perëndisë?

Nën Mbretërinë e Perëndisë «paqja do të jetë pa fund»

Mbretëria e Perëndisë do të sjellë paqe dhe unitet në mbarë tokën.

A ke menduar ndonjëherë?

Si mund të gjesh përgjigje për pyetjet që ke për Biblën?