Kalo te përmbajtja

Kalo te përmbajtja

KULLA E ROJËS Nr. 3 2021 | Një të ardhme të sigurt—Si mund ta gjesh?

Ç’mund të bësh që të gjesh një të ardhme të sigurt? Artikujt e kësaj reviste do të të ndihmojnë të shqyrtosh opsionet që ke në dispozicion. Gjithashtu do të të ndihmojnë të gjesh burimin e vetëm që të garanton një të ardhme të sigurt.

 

Një e ardhme e sigurt—Ëndrra e të gjithëve

Kur ngjarje të papritura tronditin shoqërinë, drejtimit të kujt mund t’i besosh?

Të ardhmen tënde—Çfarë e përcakton?

Mjaft veta praktikojnë astrologjinë, feng shuin, adhurimin e të parëve ose besojnë te rimishërimi, me idenë se disa fuqi të mbinatyrshme kontrollojnë të ardhmen e tyre.

Arsimimi dhe paratë—Garanci për të ardhmen?

Shumë kanë kuptuar se arsimi i lartë dhe pasuritë nuk sjellin gjithnjë rezultatet e shpresuara.

Të jesh njeri i mirë—Garanci për të ardhmen?

Është e rëndësishme të jesh njeri i mirë, ama kjo nuk mjafton që ta kesh të ardhmen të sigurt.

Një udhëzues i besueshëm për të ardhmen

Kur marrim vendime, zakonisht konsultohemi me dikë më të madh e më të mençur se ne. Po njësoj mund të gjejmë këshilla të besueshme për të ardhmen tonë.

Të ardhmen tënde e ke ti në dorë

Çfarë opsionesh ke në dispozicion?

Udha drejt një të ardhmeje të sigurt

Cila mendon se është udha drejt një të ardhmeje të sigurt?