Kalo te përmbajtja

Kalo te përmbajtja

A ke menduar ndonjëherë . . .

A ke menduar ndonjëherë . . .
  • pse ka kaq shumë probleme në botë?

  • ku të gjesh mençuri për të përballuar problemet e jetës?

  • a merakoset Perëndia për ty personalisht?—1 Pjetrit 5:6, 7.

  • ku të gjesh më shumë informacion për Perëndinë dhe vullnetin e tij?

Miliona njerëz kanë gjetur përgjigje të kënaqshme për këto pyetje duke studiuar Shkrimet e Shenjta. Edhe ti mund t’i gjesh këto përgjigje.

Nëse do që të dish më shumë, të lutemi t’u kërkosh botuesve të kësaj reviste një kopje falas të broshurës Të kesh vërtet besim—Çelësi për një jetë të lumtur, ose mund ta lexosh online në sitin www.jw.org.