Kalo te përmbajtja

Kalo te përmbajtja

Ç’të mira të sjell e vërteta?

Ç’të mira të sjell e vërteta?

Zoti, që thotë vetëm të vërtetën, të ofron perspektivën që të gëzosh «jetë të përhershme».​—Gjoni 3:16.

ÇFARË DUHET TË BËSH?

Dëshmitarët e Jehovait anekënd botës po gëzojnë të mirat që vijnë kur njeh të vërtetën e Biblës. Me kënaqësi mund të të tregojnë edhe ty gjërat që po mësojnë.

Që të dish më shumë se çfarë qëllimi ka Zoti për njerëzit, shih kapitullin 3 të librit Çfarë mëson vërtet Bibla?, botuar nga Dëshmitarët e Jehovait dhe që disponohet online në www.jw.org.