Kalo te përmbajtja

Kalo te përmbajtja

 KËNGA 80

‘Shijojeni vetë sa i mirë është Jehovai’*

‘Shijojeni vetë sa i mirë është Jehovai’*

(Psalmi 34:8)

 1. 1. E duam pa mas’ shërbimin,

  thesar ësht’ nga ti, Jehova.

  Prandaj të kushtojm’ dhe vet’ shpirtin ton’,

  për ty, At’, ne japim gjithçka!

  (REFRENI)

  ‘Nuk mund të gjendet At’ më i mir’,

  eja, shijojeni vet’.’

  Lëreni jetën në dor’ të tij,

  jet’ më të mir’ s’mund të ket’!

 2. 2. Kur në koh’ të plot’ shërbejm’ ne,

  gëzojm’ pasuri të vërtet’.

  Vet’ Ati në qiell mbi ne i mban syt’,

  përher’ streha jon’ do të jet’.

  (REFRENI)

  ‘Nuk mund të gjendet At’ më i mir’,

  eja, shijojeni vet’.’

  Lëreni jetën në dor’ të tij,

  jet’ më të mir’ s’mund të ket’!