Kalo te përmbajtja

Kalo te përmbajtja

 KËNGA 147

Jeta pa fund nuk është ëndërr

Jeta pa fund nuk është ëndërr

(Psalmi 37:29)

 1. 1. Jeta pa fund nuk ësht’ ëndërr,

  vet’ Ati yn’ e premton.

  Toka, shtëpi e të drejt’ve,

  do të mbetet gjithmon’!

  (REFRENI)

  I sigurt premtimi,

  ndaj hov nga gëzimi!

  Shum’ pran’ ësht’ shpërblimi​—

  Po, jet’ pa mbarim!

 2. 2. Toka parajs’ do të bëhet,

  plot paqe dhe kënaq’si.

  Gjith’ njerëzimi i lumtur,

  do të ndiej’ veç liri!

  (REFRENI)

  I sigurt premtimi,

  ndaj hov nga gëzimi!

  Shum’ pran’ ësht’ shpërblimi​—

  Po, jet’ pa mbarim!

 3. 3. Vdekja përher’ do të zhduket,

  me hidhërimin e saj.

  Lotët e trishta nga faqet,

  Ati yn’ do t’i thaj’.

  (REFRENI)

  I sigurt premtimi,

  ndaj hov nga gëzimi!

  Shum’ pran’ ësht’ shpërblimi​—

  Po, jet’ pa mbarim!