Kalo te përmbajtja

Kalo te përmbajtja

 KËNGA 127

Qofsha thesar për ty, Jehova!

Qofsha thesar për ty, Jehova!

(2 Pjetrit 3:11)

 1. 1. Për çdo rrahje zemre, për jetën që kam,

  o At’ i shkëlqyer, mirënjohës të jam.

  Për gjith’ mirësin’, gjith’ dhuratat e tua,

  e si mund ta shpreh, Ati im, sa të dua?

  (URA)

  Prano zemrën time, për ty ajo rreh,

  gëzoft’ zemra jote, brenda meje kur sheh.

  Ta jap jetën time me plot përkushtim,

  e kam privilegj dhe nder, Ati im.

  Më ndihmo, të lutem, çdo ndjenj’ më shqyrto,

  në jam siç kërkon ti, Jehova më trego!

  E sheh si thesar çdo njeri të kulluar;

  të jem miku yt, s’ka dhurat’ më të çmuar!