Kalo te përmbajtja

Kalo te përmbajtja

 KËNGA 123

Besnikë ndaj Jehovait dhe teokracisë*

Besnikë ndaj Jehovait dhe teokracisë*

(1 Korintasve 14:33)

 1. 1. Me një zë të vetëm, sot si kurr’ më par’,

  lajmin më të bukur çojm’ në tokën mbar’.

  Ndjekim Jehovain udhën tek na prin,

  respektojm’ drejtimin dhe teokracin’.

  (REFRENI)

  Zemërnënshtruar, plot me mir’njohje,

  ndaj Atit ton’ të mir’!

  Pran’ tij gjejm’ mbrojtje, ësht’ At’ i dhembshur,

  i shërbejm’ me shum’ dëshir’.

 2. 2. Na jep Jehovai drit’ për shtegun ton’

  dhe një skllav të mençur që na prin gjithmon’.

  Ati yn’ në zemër ndien kënaqësi,

  kur shërbejm të bindur, me besnikëri.

  (REFRENI)

  Zemërnënshtruar, plot me mir’njohje,

  ndaj Atit ton’ të mir’!

  Pran’ tij gjejm’ mbrojtje, ësht’ At’ i dhembshur,

  i shërbejm’ me shum’ dëshir’.