Kalo te përmbajtja

Kalo te përmbajtja

 KËNGA 118

«Na jep më shumë besim»

«Na jep më shumë besim»

(Luka 17:5)

 1. 1. Të lindur në mëkat e plot të meta,

  me zemrën që tradh’ton me pabesi.

  Por, na mundon dhe një mëkat i hidhur:

  na mpaket leht’ besimi, At’, te ti.

  (REFRENI)

  O Jehova, k’të përgjërim dëgjoje,

  trego mëshir’, na jep më shum’ besim!

  Dëshira jon’ ësht’ të të sjellim ëndje,

  ndaj na ndihmo, na jep më shum’ besim!

 2. 2. Kënaqesh me ata që ty të duan,

  shpërblen të gjith’ ata që kan’ besim.

  Mburoj’ e fort’ për zemrën ësht’ besimi,

  gjith’ jetën mbush me shpres’ e me guxim.

  (REFRENI)

  O Jehova, k’të përgjërim dëgjoje,

  trego mëshir’, na jep më shum’ besim!

  Dëshira jon’ ësht’ të të sjellim ëndje,

  ndaj na ndihmo, na jep më shum’ besim!