Kalo te përmbajtja

Kalo te përmbajtja

 KËNGA 116

Të jemi përherë zemërmirë

Të jemi përherë zemërmirë

(Efesianëve 4:32)

 1. 1. Sovran Jehova, ti je plot lavdi,

  Suprem je përmbi dhé!

  Ke forc’ pa kufi, pa fund mençuri,

  e prap’ zemërmir’ je me ne.

 2. 2. E fton Jezu Krishti, ‘Eja tek un’’,

  këdo që s’ka fuqi,

  ‘kam zemrën e but’ dhe zgjedhën e leht’,

  tek un’ gjen për shpirtin freski.’

 3. 3. Çdo dit’ që kalon, gjithnjë e më shum’,

  ta çmojm’ k’të cilësi.

  Të jemi dhe ne përher’ zemërmir’,

  t’u sjellim të tjer’ve freski.