Programi i asamblesë qarkore për vitin 2020-2021—Me mbikëqyrësin qarkor

Shih programin për këtë asamble qarkore, ku tregohen fjalimet e përfaqësuesit të degës. Tema e asamblesë është, «Gëzoja zemrën Jehovait!»

Gëzoja zemrën Jehovait!

Programi i sesionit të paradites dhe pasdites të asamblesë qarkore me mbikëqyrësin qarkor.

Gjej përgjigjet e këtyre pyejeve

Këto pyetje do të marrin përgjigje gjatë asamblesë.