Psalmet 150:1-6

  • «Çdo gjë që merr frymë, le të lëvdojë Jah!»

    • Halelujah! (1, 6)

150  Lëvdoni Jah!*+ Lëvdoni Perëndinë në vendin e tij të shenjtë!+ Lëvdojeni nën kupën qiellore ku shpaloset fuqia e tij!*+   Lëvdojeni për veprat e fuqishme!+ Lëvdojeni për madhështinë e tij të pafund!+   Lëvdojeni me tingujt e bririt!+ Lëvdojeni me instrumente me tela e me harpë!+   Lëvdojeni me dajre+ e me valle! Lëvdojeni duke u rënë telave+ dhe fyellit!*+   Lëvdojeni me cimbale tingëlluese! Lëvdojeni me cimbale kumbuese!+   Çdo gjë që merr frymë, le të lëvdojë Jah! Lëvdoni Jah!*+

Shënime në fund të faqes

Ose «Halelujah!» «Jah» është një formë e shkurtuar e emrit Jehova.
Ose «në hapësirën që jep dëshmi për fuqinë e tij».
Ose «pipëzës!»
Ose «Halelujah!» «Jah» është një formë e shkurtuar e emrit Jehova.