Psalmet 134:1-3

  • Të lëvdojmë Perëndinë gjatë netëve

    • «Të shenjtë teksa ngrini duart për t’u lutur» (2)

Këngë e ngjitjeve. 134  Lëvdoni Jehovain,të gjithë ju, o shërbëtorë të Jehovait,+të gjithë ju që netëve shërbeni në shtëpinë e Jehovait.+   Qofshi të shenjtë teksa ngrini duart për t’u lutur!*+ Lëvdoni Jehovain!   Jehovai, Bërësi i qiellit dhe i tokës,të bekoftë nga Sioni!

Shënime në fund të faqes

Një mundësi tjetër «Ngrini duart në shenjtërore!»