Psalmet 128:1-6

  • «Lum kush nderon thellësisht Jehovain»

    • Gruaja si hardhi e frytshme (3)

    • «Gëzofsh begatinë e Jerusalemit!» (5)

Këngë e ngjitjeve. 128  Lum kush nderon thellësisht Jehovain*+dhe ecën në udhët e tij!+   Do të hash frytin e mundit tënd,do të jesh i lumtur e i begatë.+   Gruaja jote do të jetë e frytshme si një hardhi në shtëpinë tënde;+bijtë e tu do të jenë si filizat e ullirit rreth tryezës sate.   Ja, kështu do të bekohet+kush nderon thellësisht Jehovain!   Jehovai do të të bekojë nga Sioni. Gëzofsh begatinë e Jerusalemit gjatë gjithë jetës+   dhe pafsh djemtë e djemve të tu! Paqja qoftë mbi Izraelin!

Shënime në fund të faqes

Fjalë për fjalë «i frikësohet Jehovait». Shih Fjalorthin.