Psalmet 100:1-5

  • Të falënderojmë Krijuesin

    • «Shërbejini Jehovait me gëzim!» (2)

    • ‘Na ka bërë Perëndia’ (3)

Këngë falënderimi. 100  Brohoritni triumfues për Jehovain, të gjithë ju banorë të tokës!+   Shërbejini Jehovait me gëzim!+ Ejani përpara tij me britma hareje!   Pranoni* që Jehovai është Perëndia.+ Na ka bërë ai dhe atij i përkasim;*+ne jemi populli i tij dhe delet e kullotës së tij.+   Hyni në portat e tij me falënderime,+në oborret e tij me lëvdime,+falënderojeni dhe lëvdoni emrin e tij,+   se Jehovai është i mirë;+dashuria e tij besnike zgjat përjetë,besnikëria e tij brez pas brezi.+

Shënime në fund të faqes

Ose «Dijeni».
Një mundësi tjetër «dhe s’jemi bërë vetë».