Kalo te përmbajtja

Të bashkuar nga mësimi hyjnor

«Mësimi hyjnor» u zgjodh si tema e një serie kongresesh ndërkombëtare të Dëshmitarëve të Jehovait që u mbajtën përreth botës në vitin 1993. Persona dhe familje nga të gjitha prejardhjet dhe kulturat kanë nxjerrë dobi nga arsimimi hyjnor. Në këtë video do të shohësh gëzimin, dashurinë dhe vëllazërinë e vërtetë mbarëbotërore mes pjesëmarrësve në ato kongrese.