Kalo te përmbajtja

Kalo te përmbajtja

Parathënie për librin e Naumit

Parathënie për librin e Naumit

Përmbledhje për librin e Naumit, një libër profetik që tregon se Jehovai e përmbush fjalën e tij dhe e urren dhunën.