Kalo te përmbajtja

Dëshmitarët e Jehovait—Të organizuar për të përhapur lajmin e mirë

Ka më shumë se njëqind vjet që Dëshmitarët e Jehovait janë organizuar për të përhapur lajmin e mirë. Ata e shpallin këtë mesazh në qindra gjuhë dhe në më shumë se 200 vende. Pse është e rëndësishme kjo vepër? Si po përmbushet në shkallë botërore? Kjo video u përgjigjet këtyre pyetjeve duke treguar nga afër si kryhet veprimtaria jonë mbarëbotërore.