Kalo te përmbajtja

Noeja—Ai eci me Perëndinë

Noeja ishte një burrë besnik, i cili eci me Perëndinë. Përse Jehovai e donte shumë Noenë? Pse ishte i veçantë ai? Shiko se si veprimet e Noesë i sollën dobi atij, familjes së tij dhe të gjithëve ne sot.