Kalo te përmbajtja

Davidi—Ai kishte besim te Perëndia

Davidi kishte besim te Perëndia. Pavarësisht vështirësive të mëdha që hasi, ai nuk ndali kurrë së shërbyeri Perëndisë së vërtetë. Shiko se si e bekoi Jehovai besnikërinë e Davidit dhe si mund të bekohemi edhe ne nëse ndjekim shembullin e mirë të Davidit.