Çfarë është dashuria e vërtetë?

Romancat e librave disa herë përfundojnë me thyerje zemre, kurse dashuria e vërtetë bazohet te parimet e qëndrueshme të Biblës.

Çfarë është dashuria e vërtetë?

Parimet biblike mund t’i ndihmojnë të krishterët të zgjedhin bashkëshort të mirë dhe të tregojnë dashuri të vërtetë për njëri-tjetrin kur martohen.

Çfarë është dashuria e vërtetë?​—Prezantimi i videos

Mund të nxirrni dobi nga parimet që tregohen në video, ndonëse e kuptojmë se anekënd botës ka zakone të ndryshme për t’u njohur me dikë me synimin për t’u martuar.