Kalo te përmbajtja

Kalo te përmbajtja

Treguesi i temave për Zgjohuni! 2017

Treguesi i temave për Zgjohuni! 2017

Zgjohuni! është revista më e shpërndarë në botë!

Në vitin 2017 më tepër se 360 milionë kopje në mbi 100 gjuhë

DËSHMITARËT E JEHOVAIT

 • «Na preku ajo lloj dashurie» (tërmeti në Nepal): nr. 1

FEJA

 • A ka ardhur Bibla vërtet nga Zoti? nr. 3

INTERVISTA

 • Një neuropatolog flet për besimin e tij (Rajesh Kalaria): nr. 4

 • Një programues flet për besimin e tij (Dr. Fan Ju): nr. 3

KAFSHËT DHE BIMËT

 • Dallëndyshja arktike: nr. 4

MARRËDHËNIET NJERËZORE

 • A ia vlen të rrezikosh për emocione të forta? (të rinjtë): nr. 5

 • A kanë rëndësi punët e shtëpisë? (prindërit): nr. 3

 • Dhurata e buzëqeshjes​—Mos e kurse! nr. 1

 • Kur fëmijët janë të pikëlluar: nr. 2

 • Kur fëmijët largohen (martesa): nr. 4

 • Kur të vdes një prind (të rinjtë): nr. 2

 • «Më mirë të bësh një emër të mirë, se pasuri të bollshme»: nr. 4

 • Mësoji fëmijët të jenë të përulur (prindërit): nr. 6

 • Si të tregosh vlerësim (martesa): nr. 1

NGJARJET DHE KUSHTET E BOTËS

 • A është bota jashtë kontrollit? nr. 6

 • Kur godet një katastrofë​—Hapa jetëshpëtues: nr. 5

PERSONAZHE HISTORIKE

PIKËPAMJA E BIBLËS

SHËNDETI DHE MJEKËSIA

 • Depresioni tek adoleshentët: nr. 1

SHKENCA

 • Bluja e shndritshme e Pollia condensata: nr. 4

 • Forma e guaskave: nr. 5

 • Gëzofi i lundërzës së detit: nr. 3

 • Mburoja e dyfishtë termike e milingonës së argjendtë sahariane: nr. 1

 • Sistemi nervor enterik: nr. 3

 • Strategjia që përdor bleta për të zbritur: nr. 2

TË NDRYSHME

 • A je tepër i ngarkuar? nr. 4

 • Çfarë fshihet pas së mbinatyrshmes? nr. 2

 • Kursimi i energjisë: nr. 5

VENDE DHE POPUJ